Jump to content

Recommended Posts

Just as an FYI... I also use Plex and uTorrent, and have also been experiencing multiple BSOD in the last few days. I had assumed it was caused by the most recent uTorrent release, but I just caught the latest screen before it restarted, and it stated mwac.sys as being what had 'failed'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @Paranoimia

 

Please try the following STEPS and let us know if that corrects the issue or not.

 

STEP 1
Please do the following Uninstall and reinstall Malwarebytes using the Malwarebytes Support Tool

Please have lots of patience with the tool.  The first phase is a cleanup and does require a Windows Restart.
After the Restart, it may take 2 - 3 - 4 minutes till the Support tool screen shows up.   Please be patient and have faith.  Wait for it, whatever it takes.
The 2nd phase is where it offers to do a new Install.

 Let us know if that clears up the issue or not.

 

If STEP 1 did not help then please restart the computer and  proceed to STEP 2 so that we can get logs to help us determine the cause


STEP 2
When the issue occurs, do you have a VPN or any other network filtering software enabled (besides Malwarebytes)?
Does this issue consistently present itself when Web Protection is enabled?
Does the issue occur when you are not using Bittorent, qBittorrent, or any other P2P torrent software?

We're in need of additional information to help narrow down the cause of this issue.
Part of this process will involve manually triggering a crash to obtain a memory dump, which will hopefully show what the Web Protection driver is doing to cause this issue. You can read more about this process here.


Once you've reproduced the issue and are actively experiencing it, force a crash by pressing the following keys at the same time: Left Ctrl+Left Alt+U+U.

After the machine has rebooted, you should find a memory dump named MEMORY.dmp in C:\Windows. Please zip this up and provide it to us.

Please follow the directions from the following topic:  Upload Malwarebytes Support Tool logs offline and upload that new log as well on your next reply
 

Thank you

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.