Jump to content

Recommended Posts

Hello,

i'm having problems installing Malwarebytes on my PC, windows 7 ultimate 64bit.
Just so you know i had it installed and used before and as far as i remember there weren't any issues first time.
I uninstalled it and later right now i was trying to install it again.
The progress bar when installing was sitting on 0% and after few minutes it dissapeard with no errors.
It created a Malwarebytes folder \ Anti-Malware \ MBAMInstallerService.exe   nothing else is there.
I tried running Malwarebytes Support Tool and i basically tried everything from clicking Start Repair, Clean, Repair System and nothing helped.
When i clicked on Clean and after started to reinstall it also dissapeard with progressbar sitting at 0% but this time with Installation Error with no description.
I tried using CCleaner to clean registry and it didn't helped.
I also tried used MicrosoftProgram Install and Uninstall but i coudn't find Malwarebytes on list.
I'm not sure anymore what to do anymore so i'm hoping for help here.

mb1.png.62c9d16fa5e35aed1d7524df9edb3822.png

mbst-grab-results.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

***This is an automated reply***

Hi,

Thanks for posting in the Malwarebytes for Windows Help forum.

 

If you are having technical issues with our Windows product, please do the following: 

Spoiler

If you haven’t already done so, please run the Malwarebytes Support Tool and then attach the logs in your next reply:

NOTE: The tools and the information obtained is safe and not harmful to your privacy or your computer, please allow the programs to run if blocked by your system.

  1. Download Malwarebytes Support Tool
  2. Once the file is downloaded, open your Downloads folder/location of the downloaded file
  3. Double-click mb-support-X.X.X.XXXX.exe to run the program
    • You may be prompted by User Account Control (UAC) to allow changes to be made to your computer. Click Yes to consent.
  4. Place a checkmark next to Accept License Agreement and click Next
  5. You will be presented with a page stating, "Get Started!"
  6. Click the Advanced tab on the left column

    mbst_get_started.jpg
     
  7. Click the Gather Logs button

    mbst_advanced_gather_logs.jpg
     
  8. A progress bar will appear and the program will proceed with getting logs from your computer

    mbst_getting_logs.jpg
     
  9. Upon completion, a file named mbst-grab-results.zip will be found on your Desktop. Click OK

    mbst_log_saved_desktop.jpg
     
  10. Please attach the file in your next reply. Before submitting your reply, be sure to enable "Notify me of replies" like so:

     notify me.jpeg  

Click "Reveal Hidden Contents" below for details on how to attach a file:
 

Spoiler

To save attachments, please click the link as shown below. You can click and drag the files to this bar or you can click the choose files, then browse to where your files are located, select them and click the Open button.

mb_attach.jpg.220985d559e943927cbe3c078b
 

One of our experts will be able to assist you shortly.

 

If you are having licensing issues, please do the following: 

Spoiler

For any of these issues:

  • Renewals
  • Refunds (including double billing)
  • Cancellations
  • Update Billing Info
  • Multiple Transactions
  • Consumer Purchases
  • Transaction Receipt

Please contact our support team at https://support.malwarebytes.com/hc/en-us/requests/new to get help

If you need help looking up your license details, please head here: Find my premium license key

 

 

Thanks in advance for your patience.

-The Malwarebytes Forum Team

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, Jakovec12 said:

I'm not sure anymore what to do anymore so i'm hoping for help here.

I believe some settings set by Advanced care are blocking Malwarebytes. ACS or any other "tweaking/optimizing" programs are not recommended.

Can you please try this:

1. Download the offline installer from : https://downloads.malwarebytes.com/file/mb4_offline

2. Boot into Safe mode without networking.

3. Run the installer.

Can you please let me  know if that worked ?

Thank you.

 

From the logs caused by ASC.

Quote

IFEO\assistant.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\chrmstp.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\DiscSoftBusService.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\DTAgent.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\DTHelper.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\DTLauncher.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\DTLite.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\DTLiteHelper.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\Extractor.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\ig-1.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\ig-10.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\ig-17.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\ig-4.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\ig-41.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\ig-5.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\ig-6.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\ig-7.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\ig-9.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\ig.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\malwarebytes_assistant.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\mbam.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\MBAMInstallerService.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\MbamPt.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\MBAMService.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\mbamtray.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\mbamwow.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\MBAMWsc.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\mbuns.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe
IFEO\SPTDinst-x64.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare\AutoReactivator.exe

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Porthos said:

I believe some settings set by Advanced care are blocking Malwarebytes. ACS or any other "tweaking/optimizing" programs are not recommended.

Can you please try this:

1. Download the offline installer from : https://downloads.malwarebytes.com/file/mb4_offline

2. Boot into Safe mode without networking.

3. Run the installer.

Can you please let me  know if that worked ?

Thank you.

 

From the logs caused by ASC.

 

 

Tried your suggestion and it didn't do anything. Progress bar was at 0% and then after disappeard with not error message.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the IFEO registry keys for Malwarebytes' files have not been removed from the registry then Malwarebytes still will not function.  All of those IFEO/debugger entries must be removed and it is possible that uninstalling ASC did not remove them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Download ADWcleaner To download AdwCleaner 8.0.3, click here.

Open AdwCleaner, run as administrator. Goto the Settings tab. AdwCleaner is able to perform repair actions during the malware removal process. If you need to repair or reset specific configurations and settings the switch should be enabled to ON.

 

Go back to the Dashboard tab and click on the Scan Now button.

 

Once the malware scan is finished, click the Run Basic Repair button and reboot your PC.

 

 

2020-03-27_16h40_02.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Porthos and exile360 for help. I was now able to install it and it's running the scans now fine.

Thanks again! 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's great to hear, I'm glad that we were able to help you :)

If there is anything else we might assist you with please don't hesitate to let us know.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Jakovec12 said:

Thanks Porthos and exile360 for help. I was now able to install it and it's running the scans now fine.

Thanks again! 😊

You are welcome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.