Jump to content

Anti-Exploit not starting


Recommended Posts

OS: Windows 10

If I try to start Anti-Exploit from the exe-file in the program folder nothing happens, I don't get any error messages either.

I tried to install on another computer I have and everything worked without problems. This rules out any problems with Windows defender and Cryptoprevent.

I have created logs with Malwarebytes support tool, but I'm a bit concerned about privacy so I won't upload it all at this moment. Is there anything I can look for specific in the logs or can you provide me with any possible solution?

Link to post
Share on other sites
  • Staff

The event log excerpts found in the Addition.txt file is a good starting point to check if there's indication of an Ant-Exploit-related crash.

If you perform a clean boot, do you experience the same issue?
https://support.microsoft.com/en-gb/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows (leave anything Malwarebytes-related enabled/checked)

Edited by LiquidTension
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.