Jump to content

Web Protection causes connectivity issue


Recommended Posts

mwac.sys not interaction with LAN drivers and possibly other LAN Filters in a stable way. Someone let me know once this issue has been resolved and is in standard release please.

-Matt

 

Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, pcmatt said:

mwac.sys not interaction with LAN drivers and possibly other LAN Filters in a stable way. Someone let me know once this issue has been resolved and is in standard release please.

 

That's an interesting observation.

I've been having problems with my Ethernet LAN adapter locking up over the last couple of weeks, and although I blamed Malwarebytes for my BSoD, I never would have guessed it might be responsible for my LAN problems as well.

I've just upgraded to the latest beta version of Malwarebytes and re-enabled Web Protection. Will see how things go from here.

 

Link to post
Share on other sites
  • Staff

Hello,

I've split both posts into a different topic as this is unrelated to the current BSOD issue.

Please could you elaborate on the issue you're encountering. When you say the Ethernet adapter is locking up, what exactly occurs on the machine?

Please run the Malwarebytes Support Tool and attach the generated file: https://support.malwarebytes.com/docs/DOC-2396

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.