Jump to content

4.0.4 Menu is scrambled, only some letters visable


Recommended Posts

Just now, Mungo said:

Okay, these were done in safe mode and I so titled them for you..lemme know if you get them.

Safe - FRST.txt 45.99 kB · 0 downloads Safe- Addition.txt 55.59 kB · 0 downloads

I wanted you to try the Support tool in safe mode.

Download Malwarebytes Support Tool
    
    
    Once the file is downloaded, open your Downloads folder/location of the downloaded file
    Double-click mb-support-1.5.3.749.exe  to run the report
        You may be prompted by User Account Control (UAC) to allow changes to be made to your computer. Click Yes to consent.
        
    Place a checkmark next to Accept License Agreement and click Next
    You will be presented with a page stating, "Get Started!"

    Do NOT use the button “Start repair” !
    Click the Advanced tab on the left column
    
    Click the Gather Logs button
    
    A progress bar will appear and the program will proceed with getting logs from your computer
   
    Upon completion, click a file named mbst-grab-results.zip will be saved to your Desktop. Click OK
    Please attach the ZIP file in your next reply.

Link to post
Share on other sites

4 minutes ago, Mungo said:

I completed phase two for the "repair",

Do not do the repair.

Do NOT use the button “Start repair” !
    Click the Advanced tab on the left column
    
    Click the Gather Logs button

Work on it tomorrow. Remember to do it in safe mode.

 

 

Link to post
Share on other sites

5 minutes ago, Mungo said:

Catch ya (or some , whoever writes ta moi) down the road.

When you get a chance,

This is likely caused by the hardware acceleration changes that was made to the Malwarebytes version 4 UI.

Could you try setting a couple of QT environment variables and check if the issue still occurs or not?

To set the environment variables, ensure the Malwarebytes UI is closed and run the following batch file as administrator: https://malwarebytes.box.com/s/hbxc3vcb8spn2dv6qvnrrtumvrb8iv36

  • "SUCCESS: Specified value was saved." should be outputted twice.
  • After running the batch file, check if the Malwarebytes UI will open normally.
  • If it doesn't, reboot and check again.
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.