Jump to content
unknownguy

Testing MB Anti-Exploit test Error

Recommended Posts

I tried to start the program for testing if Anti-Expliot works,  But it say that MSVCR100.dll is missing.

OS: Windows 10 Pro x64

OS Version: 1909 ( 18363.535 )

No idea why this occur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @unknownguy

Are you trying to test Anti-Exploit using this application ? 

From the error message it looks like you will need the Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package.

Here are the links to download them:

1.) https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=13523 ( 64 bit )

2.) https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8328 ( 32 bit )

Let us know if you face further issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excellent, thanks for letting us know.

If there is anything else we might assist you with please don't hesitate to ask.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.