Jump to content

Latest update breaks Photoshop


Go to solution Solved by AdvancedSetup,

Recommended Posts

1 hour ago, Slowman said:

This exclusion AdvancedSetup  shows with these granular exclusion rules doesn't seem possible for me.

Hello @Slowman

Please try a clean removal and reinstall of Malwarebytes. Then you should be able to set the exclusion with the shown and provided granularity

https://support.malwarebytes.com/hc/en-us/articles/360039023473

 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hi - I already tried that. I don't see those advanced options on the there. I just get to add the application and then that's it. If I go to edit once I've added it I just get Browse for another appliction. There are no granular options. Is there some other way to get to them?

mwb1.jpg

mwb2.jpg

Link to post
Share on other sites

You have the item excluded as a web exclusion.  You instead need to select the option to exclude it from detection as ransomware because it is the Ransomware Protection component in Malwarebytes causing the issue.  Further details can be found in this post.

Link to post
Share on other sites

Thanks kado897 - I just figured that out. I naturally used 'application'. I have now done it as a file and it does work. Presumably this isn't the best idea for the long run though, so hopefully a fix will be along soon.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

My Photoshop started to display this generator error after a new install of Malwarebytes. I had no issues before Malwarebytes. I can use the fix described above (add node.exe to the Allow list) because I'm running Photoshop through Adobe Creative Cloud and adding the node.exe file from ACC hasn't fixed the problem. 

Link to post
Share on other sites

You don't have to post logs if you don't want to. There shouldn't be any real identifiable information unless you're using your real name on your profile in Windows (something I highly suggest never doing)

You can just show me the screen shots or do as the screen shots show and that should fix it.

 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.