Jump to content

Recommended Posts

Over the past couple days I have had about 20 notifications "Website blocked due to fraud" while just watching You Tube or browsing forums on sites that I use regularly. The Domain "retoore0.biz" came up on all of them. Malwarebytes has been doing its daily scans and telling me that there are no threats, but this doesn't seem normal to me.  What should I be doing about this? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, Welcome to Malwarebytes.
I'm nasdaq and will be helping you.

If you can please print this topic it will make it easier for you to follow the instructions and complete all of the necessary steps in the order listed.
===

Download the Farbar Recovery Scan Tool (FRST).
Choose the 32 or 64 bit version for your system.
and save it to a folder on your computer's Desktop.
Double-click to run it. When the tool opens click Yes to disclaimer.
Press Scan button.
It will make a log (FRST.txt) in the same directory the tool is run. Please copy and paste it to your reply.
The first time the tool is run, it makes also another log (Addition.txt). Please attach it to your reply.

How to attach a file:
In the Reply section in the bottom of the topic Select Click the Choose a File.
Navigate to the location of the File.
Click the file. It will appear in section.
Click the Saving button.

Please post the logs for my review.

Wait for further instructions
====

p.s.
Please let me know if your default browser is Synced with other devices.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Please download the attached Fixlist.txt file to  the same folder where the Farbar tool is running from.
The location is listed in the 3rd line of the FRST.txt log you have submitted.

Run FRST and click Fix only once and wait.

The Computer will restart when the fix is completed.

It will create a log (Fixlog.txt) please post it to your reply.
===

Reset Chrome

Open Google Chrome, click on menu icon google-chrome-setting-icon.png or the 3 vertical dots located right side top of the google chrome.
 
Click "Settings" then "Show advanced settings" at the bottom of the screen.
 
Click "Reset and clean up" > "Restore settings to their original defaults"
 
Restart Chrome.
<<<>>>

Please post the Fixlog.txt and let me if the problem persists.

fixlist.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did this procedure this morning and haven't had that alert come up all day. It seems to have worked. Thanks for the help. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.