Jump to content
1PW

Forum: That page does not exist. Error code 2S100/1

Recommended Posts

@AdvancedSetup

Hello All:

  1. Near the bottom of this forum's portal page, all white space makes it appear as if no members are logged in.
  2. When selecting member Notifications and/or (Private) Messages the attempt never ends. (Endless clockwise spinning circle.)
  3. While signed in to this forum and when seeking unread content using https://forums.malwarebytes.com/discover/unread/ the following error notification appears using four (4) different browsers:

NotExist.jpg

Edited by 1PW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Though failed for a few hours, the forum's server seems to have been restarted or such.

All appears well at this time.  I wonder if anything valuable was lost?

Edited by 1PW

Share this post


Link to post
Share on other sites

@1PW thanks for reporting the issue and confirming things were back to normal. We were actually able to contact IPS a little bit after you posted but all the Admins were away when the responded a couple hours later that it had been resolved.

@exile360 it was not an update from what we can see, but IPS did not share any details on what caused the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this ever going to be fixed as I still receive it? Not complaining but 🤣🤣

 

 

IS THIS EVER.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @Pierre75:

What URL invokes the error you captured & posted?  As far as I remember all was resolved within the same day: October 4, 2019.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Pierre75 said:

IS THIS EVER.jpg

This ^ is not the same issue as this, so I suspect they have different causes.

On 10/4/2019 at 3:38 AM, 1PW said:

NotExist.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, Pierre75 said:

Is this ever going to be fixed as I still receive it? Not complaining but 🤣🤣

 

 

IS THIS EVER.jpg

Here is an as requested screenshot showing when it occurred. Hope fully this will clarify.

137626225_Isthisever2.thumb.jpg.85863a6de36436f63b97ecac245bc374.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, we would need the actual link. But regardless. The way the software works is that it will leave a link automatically for 24 hours on any topic that is moved to another location. As indicated by those arrows. But we've also had a lot of users lately that have requested we delete their data so we have. Then when you go to click that link the file does not exist to read and that potentially may be what you're seeing.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.