Jump to content
Tel

Anti-Exploit Blaocking Intranet Browser Monitors

Recommended Posts

In IE and Firefox I have problems with browser based admin monitors on our local network, including localhost. IP address could be 192.168.0.1:9566 or such.

Turning Anti-Exploit off allows connections and logins to proceed., otherwise the connection fails at some point and the browser hangs.

Problems are also experienced with connecting to legitimate websites which require a login, such as this forum, unless Anti-Exploit is turned off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @Tel

 

If you haven’t already done so, please run the Malwarebytes Support Tool and then attach the logs in your next reply:

NOTE: The tools and the information obtained is safe and not harmful to your privacy or your computer, please allow the programs to run if blocked by your system.

  1. Download Malwarebytes Support Tool
  2. Once the file is downloaded, open your Downloads folder/location of the downloaded file
  3. Double-click mb-support-X.X.X.XXXX.exe to run the program
    • You may be prompted by User Account Control (UAC) to allow changes to be made to your computer. Click Yes to consent.
  4. Place a checkmark next to Accept License Agreement and click Next
  5. You will be presented with a page stating, "Get Started!"
  6. Click the Advanced tab on the left column

    mbst_get_started.jpg
     
  7. Click the Gather Logs button

    mbst_advanced_gather_logs.jpg
     
  8. A progress bar will appear and the program will proceed with getting logs from your computer

    mbst_getting_logs.jpg
     
  9. Upon completion, a file named mbst-grab-results.zip will be found on your Desktop. Click OK

    mbst_log_saved_desktop.jpg
     
  10. Please attach the file in your next reply. Before submitting your reply, be sure to enable "Notify me of replies" like so:

 

Thank you

Ron

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Started protection to run tool, browser hung, crashed browser, stopped protection, opened browser and restored last session.

Quite a serious issue as it prevents IE and Firefox from running correctly and hanging.

mbst-grab-results.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @Tel

Can you please restart this computer and then logon and run the MBST support tool with an account that has Admin rights again. If there is other security software please temporarily disable it. The provided logs are missing the majority of logs associated with the tool.

Thank you

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This system appears to be a business system not running our Consumer product. Let me see if I can get one of our Business Support Analysts to take a look at the logs and help out.

Thanks

Ron

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.