Jump to content

Malware Problem, Hijack This and MBAM not working


arbitary

Recommended Posts

Hi All,

Just following the instructions from my original post from:

http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showtopic=25203

"NOTE: If Malwarebytes won't run or HijackThis won't run please still create a new post in the Malware Removal - HijackThis Logs forum and explain what happens."

I have downloaded and installed MBAM and updated the database.

I then tried a quick scan but it showed "preparing scan" for five seconds and then the program was terminated. Almost an identical issue happens when running Hijack This.

I imagine this is due to the malware which is explained in my original post (link above)

Help would be greatly appreciated!

Regards

Arbitary

Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hello and welcome to Malwarebytes.

I Apologize for the late response.

If you still require assistance, we would like to see the latest state of your system. So, please post a New Hijackthis log. In your reply, I would also like to know any symptoms you may still have and how your computer is running at the moment.

Take a read in this thread on instructions on how to post a Hijackthis log and other further instructions:

http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showtopic=9573

Please note that the forum is very busy and if I don’t hear from you in five days this thread will be closed.

With Regards,

Extremeboy

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.