Jump to content

Antispy Pro 2010


Recommended Posts

I believe I caught this last night on a website, as I was surfing, but I am not sure, because my mail is not being av scanned anymore either.

I use AVG and sygate as a firewall.

I have spent all day reading everything I could find, but I am no closer to solving the problem. I have downloaded and installed mbam-setup several times...both under its own name, and with a fakename.exe. It installs, but I cannot run it, nor can I do a HijackThis scan. I have also downloaded and installed some other programs which promised relief, but I cannot install/run them either.

Malwarebytes seems to install ok, but when I click on "scan", it simply disappears.

Would very much appreciate someone helping me....Thanks in advance

Link to post
Share on other sites

Welcome To Malwarebytes! I believe to start Antispy Pro 2010 is 1 of the problems, To get you fixed up & all your questions answered. Please follow these instructions: (there busy over in that forum, give them time please)

follow these instructions & post it in the HiJackLog Forum please

Scan and post logs - read note at bottom in green

If you're having Malware related issues with your computer that you're unable to resolve.

  1. Please read and follow the instructions provided here: I'm infected - What do I do now?
  2. If needed please post your logs in a NEW topic here: Malware Removal - HijackThis Logs
  3. When posting logs please do not use any Quote, Code, or other tags. Please copy/paste directly into your post and do not attach files unless requested.

  • Please do not post any logs in the General forum. We do not work on any logs posted in the General forum.
  • Please do not install any software or use any removal/scanning tool except for those you're requested to run by the Helper that will assist you.
  • Using these other tools often makes the cleanup task more difficult and time consuming.
  • If you have already submitted for assistance at one of the other support sites on the Internet then you should not post a new log here, you should stay working with the Helper from that site until the issue is resolved.
  • Do not assume you're clean because you don't see something in the logs. Please wait until the person assisting you provides feedback.
  • There are often many others that require asistance as well, so please be patient. If no one has responded within 48 hours then please go ahead and post a request for review

NOTE: If for some reason you're unable to run some or any of the tools in the first link, then skip that step and move on to the next one. If you can't even run HijackThis, then just proceed and post a NEW topic as shown in the second link describing your issues and someone will assist you as soon as they can.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.