Jump to content
KateC

Website blocked due to malware... keeps popping up

Recommended Posts

Hello. This keeps popping up. Appears to be across all browsers. Can someone help me? 

 

Kate 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the same problem.   Looks like the latest signature file has a problem.

It is blocking google, microsoft, and other sites.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I was just about to make a post similar to this. Is it anything google-related by any chance? The ones I'm getting so far are anything that seems to have anything to do with Analytics or Ads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Malwarebytes is now blocking every website. This has just started occurring. It has to be a problem that needs fixing with an update. The only way to do anything on the web right now is to turn off web protection.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem.  Looking forward to getting a fix. Can anyone assist?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why can't we submit a problem directly to support any more?  Last time I could send a message directly to support, but now I can't find anyway to do such.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try updating MalwareBytes, the issue should be fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes. I did manual check for update and it's fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, MissLilly said:

Tried to "Install Application Update" but none are available -- any other suggestions?

On dashboard view, under "System" on bottom right, click the word "current" next  to updates. It will then download and apply new definitions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, MissLilly said:

Tried to "Install Application Update" but none are available -- any other suggestions?

Right click on malwarebytes that's located on the bottom corner of your screen. Click on "check for updates" a few times and it should update. I'm sure everyone will get it shortly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, MissLilly said:

Tried to "Install Application Update" but none are available -- any other suggestions?

Click on the word "update"

MWBUP1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.0.11788 seems to be causing the issue. My wife's laptop had it, mine had an earlier version. When I updated my laptop, it skipped right to 1.1.1179 and all is well. I just updated my wife's laptop and it's all good again there, too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks to those who suggested the manual update!  That worked for me and I'm no longer being bombarded by blocks.  

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. All the website blocking was driving me crazy.

Manually updating signature definitions has resolved that issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.