Jump to content
Lesyk009

Application Error - Event ID 1000

Recommended Posts

Hello Malwarebytes community!


Having a very particular issue with several endpoints in my environment getting application errors (see attached image) in the windows event log. These are both win7 and win10 computers all 64-bit.  The event references the faulting module path as C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSVBVM60.DLL but that DLL is actually located in the SYSWOW64 folder. This causes a few issues including not reporting the correct last scan time in my managed console, which is how I noticed this issue to begin with. 

I have tried a few things already, rebooting (alleviates for a time), reinstalling (alleviates for a time), using the mbam-clean tool and reinstalling (not enough time has passed to see if this is a solution). 
I have also tried copying the dll to the system32 folder (It doesn't appear to have changed anything). 

I have attached my manage console logs, and a user log, let me know if anything else is needed.
 Any help would be much appreciated! 
 

Malwarebytes.png

MBMC_Diagnosis_Info_2019_07_02_164810 (2).zip MBMC_Client_Diagnosis_Info_2019_06_28_163102.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.