Jump to content
wcutler

still issues with ace.dll

Recommended Posts

Hi,

Can you check/verify the database version from the affected Client? As this one might still have an older database version.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

here is the system logs

6/17/2019 10:12:52 AM    Anti-Malware    IP Protection started successfully
6/17/2019 10:12:52 AM    Anti-Malware    Starting IP protection
6/17/2019 10:12:52 AM    Anti-Malware    Database refreshed successfully
6/17/2019 10:12:48 AM    Anti-Malware    Database is upgraded to version v2019.06.17.08. Source: Management Server
6/17/2019 10:12:48 AM    Anti-Malware    IP Protection stopped successfully
6/17/2019 10:12:48 AM    Anti-Malware    Stopping IP protection
6/17/2019 10:12:48 AM    Anti-Malware    Starting database refresh
6/17/2019 7:52:06 AM    Anti-Malware    IP Protection started successfully
6/17/2019 7:52:05 AM    Anti-Malware    Starting IP protection
6/17/2019 7:52:05 AM    Anti-Malware    Database refreshed successfully
6/17/2019 7:52:02 AM    Anti-Malware    Database is upgraded to version v2019.06.17.07. Source: Management Server
6/17/2019 7:52:02 AM    Anti-Malware    IP Protection stopped successfully
6/17/2019 7:52:02 AM    Anti-Malware    Stopping IP protection
6/17/2019 7:52:02 AM    Anti-Malware    Starting database refresh
6/17/2019 5:26:18 AM    Anti-Malware    IP Protection started successfully
6/17/2019 5:26:18 AM    Anti-Malware    Starting IP protection
6/17/2019 5:26:18 AM    Anti-Malware    Database refreshed successfully
6/17/2019 5:26:14 AM    Anti-Malware    Database is upgraded to version v2019.06.17.06. Source: Management Server
6/17/2019 5:26:14 AM    Anti-Malware    IP Protection stopped successfully
6/17/2019 5:26:14 AM    Anti-Malware    Stopping IP protection
6/17/2019 5:26:14 AM    Anti-Malware    Starting database refresh
6/17/2019 4:36:00 AM    Anti-Malware    IP Protection started successfully
6/17/2019 4:36:00 AM    Anti-Malware    Starting IP protection
6/17/2019 4:36:00 AM    Anti-Malware    Database refreshed successfully
6/17/2019 4:35:56 AM    Anti-Malware    IP Protection stopped successfully
6/17/2019 4:35:56 AM    Anti-Malware    Stopping IP protection
6/17/2019 4:35:56 AM    Anti-Malware    Starting database refresh
6/17/2019 4:35:56 AM    Anti-Malware    Database is upgraded to version v2019.06.17.05. Source: Management Server
6/17/2019 2:25:17 AM    Anti-Malware    IP Protection started successfully

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi,

Is this the log from the affected endpoint itself? Because this was fixed in database version v2019.06.15.02 already.

Can you open the Malwarebytes user interface on the affected client and check there?

Alternatively, can you look in the same folder where you got this system log and get the scan log from that endpoint? This should show the exact detection and database version as well.

Edited by miekiemoes

Share this post


Link to post
Share on other sites

everything i am giving you is coming from the console which is matching up with whats on the client

image.thumb.png.d2cfa31cca148da3fefc3a988b83466b.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you please unquarantine the file ace.dll and upload a copy of it? As my colleague mentioned above this detection was fixed a couple days ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

attached is the file.  

I understand that you said it was fixed but it still happened today.

pc was on all weekend so it was getting the updates according to your logs

ACE.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Thank you, I have scanned the file locally and it comes back as undetected.  Are you able to reboot the endpoint, update the client on the endpoint and rescan the machine?

Edited by Atribune

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

We are able to confirm that should now be resolved on the latest database.

As well is should appear in the bottom Client Info tab when selecting that particular machine in the Clients list in you MB Console

It should be past the date coded DB Mieke posted above (v2019.06.15.02)

Please attempt a Reboot as well mentioned by Atribune

 

Let us know if issues persist after the reboot we would request the following logs we should be able to confirm that you are on the latest:
https://support.malwarebytes.com/docs/DOC-1072

Edited by KDawg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.