Jump to content

extension breaks msn.com/money


BillH99999

Recommended Posts

@rakeshsejwal

Don't know if this will help with debugging or not, but the msn.com/money page load just fine and shows all the images in the new Chromium version of Edge with the Malwarebytes extension installed and the ads/clickbait option enabled in settings.

Why this would work in Edge but not in Google Chrome seems a bit odd since they are both based on Chromium.

Thanks
Bill

Link to post
2 hours ago, BillH99999 said:

Why this would work in Edge but not in Google Chrome seems a bit odd since they are both based on Chromium.

Do you have the Malwarebytes extension installed in Edge?

Link to post
9 hours ago, alvarnell said:

Do you have the Malwarebytes extension installed in Edge?

I downloaded the Dev version of the new Chromium based Edge browser and installed the Malware Extension for Chrome in that. 

msn.com/money worked fine in Edge while it doesn't work in Chrome using the same settings in the extension.

Link to post
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

It has been 3 months since this issue was originally reported.  It is still a problem.  Has any progress been made towards a resolution?  Why does the extension break the web site in Chrome but not in the Edge Chromium beta?

Thanks,
Bill

Link to post

I know you are looking into it, but it seems like 3 months is a long time to not find a solution.  I must say this doesn't give me a lot of confidence in the extension and it's support.  I love Malwarebytes, but this extension has been in beta a long time.

Link to post
3 hours ago, BillH99999 said:

but this extension has been in beta a long time.

Issues like yours is why it is still BETA. Needs to be 100% before it goes out of BETA.

Malwarebytes is grateful to users like you who report these issues. while trying the software.

Link to post

Agreed.  I guess I'm just saying it has been in beta for a year and a half.  When is it ever going to be 100%??  I worked in IT for over 30 years and if we had something in beta for that long we would have been laughed out of the building.  Maybe it is time to drop some of the code that is failing and put out something that works.

Link to post
30 minutes ago, BillH99999 said:

Agreed.  I guess I'm just saying it has been in beta for a year and a half.  When is it ever going to be 100%??  I worked in IT for over 30 years and if we had something in beta for that long we would have been laughed out of the building.  Maybe it is time to drop some of the code that is failing and put out something that works.

They also need to keep with Chrome and Firefox's ever-changing add on rules as well

Link to post
  • 1 month later...

This is still broken in Malwarebytes Browser Guard 2.0.  Enabling the protection for Ads causes all images on the page to be greyed out rather than displaying them as indicated in my original post in this thread.

As with the earlier beta versions, it works fine in the Edge Chromium browser.  Images are displayed even with the Ads protection enabled.

Bill

Edited by BillH99999
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.