Jump to content
ikariwolf777

Problem with Malwarebytes premium on windows 7

Recommended Posts

So, I have always run Malwarebytes premium along side Eset, and most recently, Bitdefender. All of a sudden, I found my windows 7 PCs were doing things like slowing down, refusing to shut down, and loosing the ability to browse the internet despite the computer saying I was connected.

At first, I thought the problem was with bitdefender's new update. When I uninstalled bitdefender, the problems would stop. I had just about decided to go back to Eset when I found that I had the same problem with Eset running along side malwarebytes premium.

I have never had this problem before, and again, it is only my windows 7 PCs. My windows 10 PCs don't seem to be having a problem. I'm assuming that it is an issue with malwarebytes premium now. Any help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

***This is an automated reply***

Hi,

Thanks for posting in the Malwarebytes 3 Help forum.

 

If you are having technical issues with our Windows product, please do the following: 

Spoiler

If you haven’t already done so, please run the Malwarebytes Support Tool and then attach the logs in your next reply:

NOTE: The tools and the information obtained is safe and not harmful to your privacy or your computer, please allow the programs to run if blocked by your system.

  1. Download Malwarebytes Support Tool
  2. Once the file is downloaded, open your Downloads folder/location of the downloaded file
  3. Double-click mb-support-X.X.X.XXXX.exe to run the program
    • You may be prompted by User Account Control (UAC) to allow changes to be made to your computer. Click Yes to consent.
  4. Place a checkmark next to Accept License Agreement and click Next
  5. You will be presented with a page stating, "Get Started!"
  6. Click the Advanced tab
    Repair menu_arrows.png
     
  7. Click the Gather Logs button
    Advanced_arrows.png
     
  8. A progress bar will appear and the program will proceed with getting logs from your computer
    Advanced Gather Logs_arrows.png
     
  9. Upon completion, click a file named mbst-grab-results.zip will be saved to your Desktop. Click OK
    Advanced Gather Logs completed_arrows.png
     
  10. Please attach the file in your next reply. Before submitting your reply, be sure to enable "Notify me of replies" like so:
     notify me.jpeg  

Click "Reveal Hidden Contents" below for details on how to attach a file:
 

Spoiler

To save attachments, please click the link as shown below. You can click and drag the files to this bar or you can click the choose files, then browse to where your files are located, select them and click the Open button.

mb_attach.jpg.220985d559e943927cbe3c078b
 

One of our experts will be able to assist you shortly.

 

If you are having licensing issues, please do the following: 

Spoiler

For any of these issues:

  • Renewals
  • Refunds (including double billing)
  • Cancellations
  • Update Billing Info
  • Multiple Transactions
  • Consumer Purchases
  • Transaction Receipt

Please contact our support team at https://support.malwarebytes.com/community/consumer/pages/contact-us to get help

If you need help looking up your license details, please head here: https://support.malwarebytes.com/docs/DOC-1264 

 

Thanks in advance for your patience.

-The Malwarebytes Forum Team

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @ikariwolf777:

So the experts have data to analyze, please pick one of the W7 systems in question and follow the instructions in post #2 above.

Thank you.

Edited by 1PW

Share this post


Link to post
Share on other sites

After providing the troubleshooting data mentioned by 1PW, please ensure the affected computers are updated to the latest components package (1.0.527).

See this post for details:
https://forums.malwarebytes.com/topic/240530-another-windows-7-x64-freeze-after-the-10508-update/?do=findComment&comment=1293773

Please let us know if this has any impact.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I have reinstalled bitdefender and I installed malwarebytes premium after words. Here is the file. I just updated to the latest components package (1.0.527). In the mean time, I will see it the problem happens again.

mbst-grab-results.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/23/2019 at 2:42 PM, LiquidTension said:

Thank you. Please let us know how you get on with CU 1.0.527.

Well, it seems to have worked. Thanks a lot everyone! I gave it a bit to make sure, but I haven't had a problem since. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.