Jump to content

Malwarebytes and Bitdefender - any issues?


Recommended Posts

Hi, looong time user here (have one of those never expiring keys). I'm having the exact same issue. Also using Malwarebytes along with Bitdefender and started experiencing random internet drops on my PC about the same 3-4 day time frame. Yesterday I decided to just close out of Malwarebytes after I lost connection and discovered I would have connectivity back. Now I know it is exactly Web Protection from the OP so I will go ahead and disable that for now. In case the OP never returns with his log file I have gone ahead and included mine.

mbst-grab-results.zip

Link to post
Share on other sites
  • Root Admin

Hello @loveha and :welcome:

 

Let's try setting some exclusions and see if that corrects the issue or not.

Please open Bitdefender and add the following exclusions.

Add the following folders:

  • C:\Program Files\Malwarebytes
  • C:\ProgramData\Malwarebytes


Add the following files:

  • C:\Windows\System32\drivers\mbam.sys
  • C:\Windows\System32\drivers\mwac.sys
  • C:\Windows\System32\drivers\mbamswissarmy.sys
  • C:\Windows\System32\drivers\mbamchameleon.sys
  • C:\Windows\System32\drivers\farflt.sys
  • C:\Windows\System32\drivers\mbae64.sys


Next, open Malwarebytes > Settings > Exclusion tab

Click Add Exclusion

Select Exclude a file or folder

Add the following folders:

  • C:\Program Files\Bitdefender
  • C:\ProgramData\Bitdefender
  • C:\Users\<user account name>\AppData\Roaming\Bitdefender

If needed, please restart the computer and let me know if that corrects the issue or not.

Thank you

Ron

 

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, AdvancedSetup said:

Let's try setting some exclusions and see if that corrects the issue or not.

Before doing that , go to Control Panel -->Appearance and Personalization ---> Folder Options---> Show hiden files and folders and choose "show"  , otherwise you will not be able to see C:\ProgramData\    and C:\Users\<user account name>\AppData\Roaming\

 

Also is worth trying to disable the Web shield in Malwarebytes  for a while , reboot and see how is going.

I run BD free and MBAM paid without issues , however I have Web shield disabled.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.