Jump to content

Malwarebytes and other virus removers wont scan


Recommended Posts

I use malwarebytes as a malware remover. Since the virus problem, the scan starts working and then shuts down the program about 5-20 seconds into the scan. Then it can not run until reinstalled. The same is for ad-aware and spybot, both which i installed after I was aware of the problem.

I see a "b.exe" and I didn't recognize it so i googled it and it seems to be malware so I ended the process and tried scanning again but it had the same results.

I also don't know what "hijack this" is and i do not know what "safe mode" does.

I am on a Windows XP.

ALSO I was browsing the forums and saw someone recommend a program called "RootRepeal - Rootkit Detector" so i tried that and it scanned or did whatever for 20 seconds before shutting down.

So far the internet is working fine.

What do I do?

Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

Due to the lack of feedback this Topic is closed to prevent others from posting here. If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

The fixes and advice in this thread are for this machine only. Do not apply the instructions from this thread to your own machine. Please start a new thread describing your issue and someone will be along to assist you.

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.