Jump to content
Tangerine

High CPU usage

Recommended Posts

It started a couple of days ago. Mbae service is using 100% of cpu. I tested also the latest version, you see I had been using version 109, I also installed older version that worked fine before but after 30 to 45 minutes after installation they all present the same problem. High cpu usage thus turning my computer unusable. Had to uninstall the programme. Any Ideas what it may be causing that ?

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tangerine,

Thanks for posting. Can you please provide some logs following the below instructions. We will take a look at it and get back to you.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Arthi said:

Hi Tangerine,

Thanks for posting. Can you please provide some logs following the below instructions. We will take a look at it and get back to you.

 

As per 1PW's request please find attached FRST + Addition

Thank you

FRST.txt

Addition.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.