Jump to content

www.silverandfit.com


BillH99999

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Go figure, must be the gremlins :P

I'm glad it's resolved anyway, but whatever the cause, I hope they're able to track it down eventually because this definitely isn't the first time I've seen this issue reported (not specifically with this site, but the same behavior) so there is something going on here with some kind of cache or something causing it to continue to block unblocked sites and I don't think anyone has determined exactly why as of yet.

Link to post

I'm honestly not certain, but I can't see any other option that might fix it.  That said, it is possible that it would retain your whitelist, and either way, it seems clear at this point that something is wrong with your plugin installation so it may not be reliable/totally secure at this point anyway so I'd still recommend it even knowing the risk of loosing settings (and even if you remove/reinstall it, if the issue persists and it did retain your settings, then you may need to remove it again and wipe out its settings as well as they may be corrupted which could be what's causing the problem in the first place).

Link to post

OK, I removed the extension, closed the browser, and re-installed the extension.  The whitelist was removed and the settings were reset to default.  I tried to go to www.silverandfit.com and it was still blocked.

Any other ideas?  

Bill

Link to post

It may be some odd routing issue, or perhaps because of where you're located or the ISP you're using (or if you use any kind of VPN etc.), maybe you're hitting a different server for the same site (assuming they might use multiple servers for site distribution which isn't terribly unusual these days I don't think).

Maybe a Wireshark log of you attempting to connect to the site with the plugin enabled and disabled would help to show what happens when it gets blocked and what happens when the connection goes through.

Link to post

@exile360

At this point it is always being blocked.  Not sure why as it wasn't being blocked when I posted on Saturday.  The block seems to come and go.

  Two things about it being blocked.

1.  Why is it being blocked?  My guess is that it is a false positive.  This is a legitimate site which my insurance company (and many others) provide for us old folks.  Is it a false positive?  Will you be fixing this in the program somehow?

2.  Why is it being blocked even when I add it to the white list?  This seems like a bug.  What is the white list for if not to allow sites that are being blocked?

Bill

Link to post

I think the whole thing is a bug.  I don't believe that site was ever included in MB's block lists to begin with, so whatever is causing the block is likely the same issue causing inconsistent behavior with exclusions etc. which is why I wanted to see what you get with a Wireshark log.  It may show something odd in your system or internet connection to that site that may reveal what's going on and why this issue keeps happening.  Whatever it is, it definitely is not the expected behavior.

Link to post

@exile360

Will the log created by Wireshark contain any information that a person would not want to share on a public bulletin board such as this?

I installed Wireshark but I can't figure out how to create a log.  There are so many options and it keeps saying "no packets".  Might be too complicated for me to use.

Bill

Link to post

I'm not sure.  It may show something like your IP address which could be considered personal so you can PM it directly to Rakesh if you prefer, or create a support ticket and submit it that way and they'll be able to get it.

As for capturing, be sure to launch the program as admin and also click on the start capture button (I think it looks like an arrow/play button near the top left if I recall correctly) and it should work, or advise you on what to do if it isn't working.  Also make sure that it is capturing from the connection you use for accessing the web if your system has multiple connections (i.e. wired vs wireless etc.).

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.