Jump to content

Please HELP. I have multiple viruses!


Recommended Posts

I've posted on this site a few times and havent gotten any repsonse.

It seems like I may have multiple viruses. I know one is Windows Antivirus Pro and the other is Windows Police Pro. I searched on forms and did what was said to remove these, but didnt seem to fix my problem.

Here are my issues. All icons and start menu are gone. I cannot run many programs. When I try, I get the "Windows cannot access this file, device, or path" error message.

I've removed the Windows Antivirus Pro and Police Pro from my Program Files, Process, and the registry. This has not fixed my problem. I still have no icons and cannot run programs.

Please help. Thanks.

Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Root Admin

Due to the lack of feedback this Topic is closed to prevent others from posting here. If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

The fixes and advice in this thread are for this machine only. Do not apply the instructions from this thread to your own machine. Please start a new thread describing your issue and someone will be along to assist you.

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.