Jump to content

Somehow I got this after reinstalling windows 10


hidenxd
 Share

Recommended Posts

I had reinstalled Windows 10 64-bit just today. I did go on on my software installs and I had tested AdwCleaner,Malwarebytes and mbar before installing other stuff to make sure they worked. After 5 hours of so, I had scanned with AdwCleaner and I got this, could it be actual Adware or just a false positive, I think it may be because I had installed software from the Motherboard DVD because I'm always very careful with websites.

AdwCleaner[S01].txt

Edited by hidenxd
Link to post
Share on other sites

  • Staff

***This is an automated reply***

Hi,

Thanks for posting in the AdwCleaner Help forum.

Someone will reply shortly, but in the meantime here are a few resources which may help resolve your issue:

Thanks in advance for your patience.

-The Malwarebytes Forum Team

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.