[[Template core/front/global/favico is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Jump to content

Windows 10 Network access issues when Malwarebytes installed


Recommended Posts

The company I work for is currently using Malwarebytes to protect all of our laptops.  Deployment is done largely via the Enterprise edition console and infection information is monitored there.  

About 2 weeks ago we started having some issues accessing programs like Creo and IST Spring calculator that run off of our network drives.  Having done quite a bit of research and testing we discovered that if we turned off the Malwarebytes File system protection that those programs ran just fine.  What confused us is that we have no issues running any of those programs from older laptops that are currently running windows 7 or laptops that had already been deployed and in circulation that were running windows 10.

It seems that sporadically these issues will pop up and cause a laptop to completely freeze up unless we turn off Malwarebytes File System protection.

 

Has anyone else run into a similar issue and if so what was the solution that you ended up coming to?

For simplicity I have attached the support tool logs from one of the laptops that we are seeing the issue on.

mbst-grab-results.zip

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.