Jump to content

Recommended Posts

  • Staff

***This is an automated reply***

Hi,

Thanks for posting in the Malwarebytes 3 Help forum.

 

If you are having technical issues with our Windows product, please do the following: 

Spoiler

If you haven’t already done so, please run the Malwarebytes Support Tool and then attach the logs in your next reply:

NOTE: The tools and the information obtained is safe and not harmful to your privacy or your computer, please allow the programs to run if blocked by your system.

  • Download Malwarebytes Support Tool
  • Once the file is downloaded, open your Downloads folder/location of the downloaded file
  • Double-click mb-support-X.X.X.XXXX.exe to run the program
    • You may be prompted by User Account Control (UAC) to allow changes to be made to your computer. Click Yes to consent.
  • Place a checkmark next to Accept License Agreement and click Next
  • You will be presented with a page stating, "Welcome to the Malwarebytes Support Tool!"
  • Click the Advanced Options link
    welcome mbst.png
  • Click the Gather Logs button
    gatherlogs.png
  • A progress bar will appear and the program will proceed to gather troubleshooting information from your computer
  • Upon completion, click OK
  • A file named mbst-grab-results.zip will be saved to your Desktop
  • Please attach the file in your next reply. Click "Reveal Hidden Contents" below for details on how to attach a file:
    Spoiler

    To save attachments, please click the link as shown below. You can click and drag the files to this bar or you can click the choose files, then browse to where your files are located, select them and click the Open button.

    _mb_attach.jpg.a0465aaafd6cae688aa38ab16

     

    After posting your new post, make sure you click the Follow button near the top right of this page, and select the option "An email when new content is posted Change how the notification is sent" so that you're alerted by email when someone has replied to your post.

    _mb_follow.jpg.7868cc281f66ac22e919c2c48

    _mb_follow_options.jpg.dcb79fc10aa35beb0

One of our experts will be able to assist you shortly.

 

If you are having licensing issues, please do the following: 

Spoiler

For any of these issues:

  • Renewals
  • Refunds (including double billing)
  • Cancellations
  • Update Billing Info
  • Multiple Transactions
  • Consumer Purchases
  • Transaction Receipt

Please contact our support team at https://support.malwarebytes.com/community/consumer/pages/contact-us to get help

If you need help looking up your license details, please head here: https://support.malwarebytes.com/docs/DOC-1264 

 

Thanks in advance for your patience.

-The Malwarebytes Forum Team

Link to post
Share on other sites

Greetings :)

If you have only activated it on 2 machines so far and you have a 3 seat license then you should be able to simply download and install the latest version from here and then activate it using your license key as illustrated in this support article.

If that does not work or you have any further questions or issues please let us know.

Thanks

Link to post
Share on other sites

OK, please try the following:

  • Restart the computer
  • Launch Malwarebytes and try activating it with your license key again, but this time try to copy/paste the license key info if you were typing it previously and if you were copy/pasting it previously, then try typing it manually this time to see if either corrects it.  Also make certain that you are entering the Key in the top box and the ID in the bottom box if you have both an ID and Key (they show up in reverse order in the UI when activating vs the order they appear in the paperwork/email containing your license info because newer license keys only have a single Key string and no ID string).
  • If that still fails, make certain you are logged in as an administrator in Windows and if you weren't, try activating it again from your administrative user account.
  • If it still isn't working, then please proceed with the next set of instructions to perform a clean installation to see if that fixes it or not.

If the above instructions failed, proceed with the following:

  1. Download and run the Malwarebytes Support Tool
  2. Accept the EULA and click Advanced Options on the main page (not Get Started)
  3. Click the Clean button, and allow it to restart your system and then reinstall Malwarebytes, either by allowing the tool to do so when it offers to on restart, or by downloading and installing the latest version from here

Once that is complete, restart your system after Malwarebytes is installed again, then go ahead and try activating the software with your license information one more time.

Please let us know how it goes.

Thanks

Link to post
Share on other sites

@vokie85 when you say the activate button wouldn't work, do you mean it wasn't clickable, or you could click it and you got an error? If you got an error, please post a screenshot of the full error. If the button wasn't clickable though, that means the key was typed incorrectly. Since you have an ID and a key, make sure you're putting ID on the bottom and the key on top, which is different than how the program worked in 2x

Link to post
Share on other sites

2 hours ago, exile360 said:

Greetings :)

If you have only activated it on 2 machines so far and you have a 3 seat license then you should be able to simply download and install the latest version from here and then activate it using your license key as illustrated in this support article.

If that does not work or you have any further questions or issues please let us know.

Thanks

FINALLY FOUND MY PROBLEM!!! WHEN I TYPED IN THE ID NUMBERS, I LEFT OUT THE----  - DASH!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to post
Share on other sites

2 hours ago, exile360 said:

Greetings :)

If you have only activated it on 2 machines so far and you have a 3 seat license then you should be able to simply download and install the latest version from here and then activate it using your license key as illustrated in this support article.

If that does not work or you have any further questions or issues please let us know.

Thanks

FINALLY FOUND MY PROBLEM!!! WHEN I TYPED IN THE ID NUFINALLY FOUND MY PROBLEM!!! WHEN I TYPED IN THE ID NUMBERS, I LEFT OUT THE----  - DASH!!!!!!!!!!!!!!!!

34 minutes ago, dcollins said:

@vokie85 when you say the activate button wouldn't work, do you mean it wasn't clickable, or you could click it and you got an error? If you got an error, please post a screenshot of the full error. If the button wasn't clickable though, that means the key was typed incorrectly. Since you have an ID and a key, make sure you're putting ID on the bottom and the key on top, which is different than how the program worked in 2x

FINALLY FOUND MY PROBLEM!!! WHEN I TYPED IN THE ID NUMBERS, I LEFT OUT THE----  - DASH!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.