Jump to content

Firefox blocker is blocking MB forum


unknownguy

Recommended Posts

Ok so I checked to only login it didn't appear.

1) I cleaned Firefox history + cookies with CCleaners automatic cleaning.

2) I visit Malwarebytes.org, disable NoScript and Umatrix.

3) I visit the forum. Disable NoScript and Umatrix to work.

4) I login and when I'm redirecting to the forum I get this image I posted earlier.

 

This is exactly what I did.

Edited by unknownguy
Link to post
  • Administrators
1 minute ago, unknownguy said:

Ok so I checked to only login it didn't appear.

1) I cleaned Firefox history + cookies with CCleaners automatic cleaning.

2) I visit Malwarebytes.org, disable NoScript and Umatrix.

3) I visit the forum. Disable NoScript and Umatrix to work.

4) I login and when I'm redirecting to the forum I get this image I posted earlier.

 

This is exactly what I did.

Perfect, thanks for the details.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.