Jump to content

Recommended Posts

I don't know if it's related or not, but the recent content widget just vanished from the board index for me right after I made the above post.  I noticed for the past several hours that it was getting longer than usual, listing more posts than it normally would so I don't know if it's related to that or what, but it doesn't exist at all right now, at least for me.

edit: Aaaand it's back.  Don't know why it was gone, but when it was, the forum looked like it used to back in the day before it was "optimized" for mobile screens where the board stretched across almost the entire width of my widescreen monitor.

Edited by exile360

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI @exile360,

I can't explain the widget disappearing but it currently up for me.

I've increase the number of topics shown from 5 to 10 on the widget, which is why it's longer than usual.

Let me know if I can help with anything else.

Thanks,
Cecile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, that explains it.  Thanks Cecile :)

Nope, no other issues and so far it hasn't vanished again.  Must have been a one-off issue, probably just failed to download or render that one time for some reason.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.