Jump to content

195.110.124.133


h2002al
 Share

Recommended Posts

Sadly this is not an F/P. There are multiple malicious domains on this IP, and a few more on one of the other IP's on this range.

http://hosts-file.net/?s=195.110.124.133

If possible, I'd suggest moving the site to a different IP

Link to post
Share on other sites

My MBAM doesn't work more. When I tried to "Start Protection" the program told me "failed to perform desired action. Error code 1072". And then "The Protection Module is already running". But this is not true. Th icon of the program isn't near the clock. And now I can access again at my work team homepage. That wasn't possible when my MBAM worked normally. I have reinstalled MBAM and the situation is the same. What can I do?

Link to post
Share on other sites

Please try the following;

1. Uninstall Malwarebytes Anti-Malware

2. Restart your computer

3. Download and run the following;

http://www.malwarebytes.org/mbam-clean.exe

4. Restart your computer again

5. Re-install Malwarebytes Anti-Malwre

6. Insert your registration credentials

7. Enable the protection modules and if you've not done so during installation, click the Update tab and allow it to update

8. Re-start your computer.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.