Jump to content

Recommended Posts

Hi,

Updated from 3.4.4 through "Settings"; no issue(s) so far ... :)

- Win10 1709 Build 16299.334 - x64) -

Edited by throkr
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

***This is an automated reply***

Hi,

Thanks for posting in the Malwarebytes 3 Help forum.

 

If you are having technical issues with our Windows product, please do the following: 

Spoiler

If you haven't done so already, please run these two tools and then attach the logs in your next reply:

NOTE: The tools and the information obtained is safe and not harmful to your privacy or your computer, please allow the programs to run if blocked by your system.

  • Farbar Recovery Scan Tool (FRST)
    1. Download FRST and save it to your desktop
      Note: You need to run the version compatible with your system. You can check here if you're not sure if your computer is 32-bit or 64-bit
    2. Double-click to run FRST and when the tool opens click "Yes" to the disclaimer
    3. Press the "Scan" button
    4. This will produce two files in the same location (directory) as FRST: FRST.txt and Addition.txt
      • Leave the log files in the current location, they will be automatically collected by mb-check once you complete the next set of instructions
  • MB-Check
    1. Download MB-Check and save to your desktop
    2. Double-click to run MB-Check and within a few second the command window will open, press "Enter" to accept the EULA then click "OK" 
    3. This will produce one log file on your desktop: mb-check-results.zip
      • This file will include the FRST logs generated from the previous set of instructions
      • Attach this file to your forum post by clicking on the "Drag files here to attach, or choose files..." or simply drag the file to the attachment area

One of our experts will be able to assist you shortly.

 

If you are having licensing issues, please do the following: 

Spoiler

For any of these issues:

  • Renewals
  • Refunds (including double billing)
  • Cancellations
  • Update Billing Info
  • Multiple Transactions
  • Consumer Purchases
  • Transaction Receipt

Please contact our support team at https://support.malwarebytes.com/community/consumer/pages/contact-us to get help

If you need help looking up your license details, please head here: https://support.malwarebytes.com/docs/DOC-1264 

 

Thanks in advance for your patience.

-The Malwarebytes Forum Team

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated to 3.4.5.  Update process seems a lot smoother.  Not sure the problem with the USB drives has been solved.  The only way I can eject a drive is to shut down Malwarebytes completely (shutting down Ransomware protection does not help).  Problem always occurs after a Acronis back up is run. Other than that all good. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, newbie said:

Updated to 3.4.5.  Update process seems a lot smoother.  Not sure the problem with the USB drives has been solved.  The only way I can eject a drive is to shut down Malwarebytes completely (shutting down Ransomware protection does not help).  Problem always occurs after a Acronis back up is run. Other than that all good. 

Could it be that Acronis backup has an opened handle on the drive? Where you have to wait a few minutes before ejecting?

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, newbie said:

Not sure the problem with the USB drives has been solved.

At times mine will not let me eject, however on the second try it does.  If you cant at all it may be Acronis has it locked still.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Firefox said:

At times mine will not let me eject, however on the second try it does.  If you cant at all it may be Acronis has it locked still.

No issues here with USB or SD, even 3.4.4 had no issues on my box.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No issues and fixed my only minor annoyance in 3.4.4 which was my PC would lag out when I closed out programs to reboot. Nothing major, only about 30 seconds. Fixed in the new version. 

But...... The reason for this post... YOU REMOVED THE QUARANTINE WORDING FROM THE POST SCAN WHEN NOTHING IS DETECTED :wub:. Seriously, thank you very much for that. I always saw the quarantine after the scan and started thinking it had found something. Love the new version!!! 

 

:wub::wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have the problem, but found Directory Opus is slow to release sometimes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update to my 1st post here : I'm now running MB 3.4.5 on "Spring Creators Update" (Win10 1803 - Build 17133.1 x64) since a few hours and had no issues so far ...   :)  

Share this post


Link to post
Share on other sites

@throkr Thanks for the feedback!  Keep us posted on how it goes. 

 

@Access Denied  

On 3/31/2018 at 7:17 PM, Access Denied said:

But...... The reason for this post... YOU REMOVED THE QUARANTINE WORDING FROM THE POST SCAN WHEN NOTHING IS DETECTED :wub:. Seriously, thank you very much for that.

It's nice when people notice the little things. Glad 3.4.5 is working well for you. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.