Jump to content
Jack007

Web Protection won't turn back on

Recommended Posts

I have a problem like this. 

The problem with the installed program is that I am getting an error message attached and when I click Turn On it does not turn on and reverts to the same message.  I just had a Windows update and that might be the problem. I ran the programs to help diagnose and they are attached

mb-check-results.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @Jack007

From your logs it looks like you are still on MB 3.3.1 CU 1.0.262

Build 3.4.4 fixes quiet a few Web Protection not starting issues.

Here is what you could do.

1. Download the latest  build from https://downloads.malwarebytes.com/file/mb3

2. Run the installer on top of your existing product, no need to uninstall anything.

3. After product upgrade your web protection should be turned on.

Let me know if that worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.