Jump to content
Sign in to follow this  
littleadam

Sending Old Notification Emails

Recommended Posts

Hello,

We discovered a few weeks ago that our on premise Malwarebytes Endpoint Security server was not sending any alert emails.  We restarted the server and the emails began to function again.  My question is, is there a way to clear the email queue that looks like was built up?  I disabled emails for a day or two, then re-enabled hoping that would do so, but it appears that it didn't work.  Just this morning I received emails from Anti-Exploit for alerts that happened on 1/12/2018 and 1/10/2018.  And emails from Anti-Malware from 1/27/2018 also.

Any advice is welcome, thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Old alerts are not being sent because an email queue is backing up, they are being sent because the server is just now receiving the alert from the endpoint.

Clear the endpoint's pending alerts via these commands:
net stop sccommservice
del /f /s /q "C:\ProgramData\Malwarebytes\Malwarebytes' Anti-Malware\Logs\"*.*
del /f /s /q "C:\ProgramData\sccomm\txthrlog\temp\"*.*
del /f /s /q "C:\ProgramData\sccomm\txthrlog\"*.*
net start sccommservice

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.