Jump to content

Malwarebytes starts to run then vanishes. Malicious software removal tool won't run either


Recommended Posts

Malwarebytes starts to run then vanishes. Malicious software removal tool won't run either

Whenever I run malwarebytes, it comes up. I then click "scan" and it runs for about 1.5 seconds and then closes. I've tried renaming it, running in safe mode, updating the rules manually - get the same results.

Thanks!

Link to post
Share on other sites

  • Staff

Hi aesop and welcome to Malwarebytes.

Please visit this webpage for instructions for running ComboFix:

http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix

However, do not download it from the links on that page. Download it from here instead:

  • When the tool is finished, it will produce a report for you.
  • Please post the C:\ComboFix.txt along with a new HijackThis log so we may continue cleaning the system.

If that does not run, please download Win32kDiag.exe by AD to the desktop. Double click on it. It will make a diagnostic and produce a report on the desktop. Post that report on your next reply:

-screen317

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Staff

Due to the lack of feedback this topic is closed to prevent others from posting here. If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.