Jump to content

Exploit Protection Keeps Turning off


Recommended Posts

Exploit Protection Keeps Turning off

I have tried uninstalling and installing latest version mb3-setup-consumer-3.3.1.2183-1.0.262-1.0.3811.exe
Didn't Fix

I ran mb-clean-3.1.0.1031.exe. Ran 2 times. 
After the 1st time didn't fix I ran again and manually deleted c:\program files\malwarebytes\anti-malware\ folder before hitting the reboot prompt.
Still Broke.

I just created the logs.

mb-check-results.zip

Link to post
Share on other sites

11 minutes ago, Spiedermensch said:

I just created the logs.

Quote

FILE NOT FOUND:    MBAE-PROTECTOR.XPE

Can you please get the build from https://downloads.malwarebytes.com/file/mb3

Run the installer on top of your existing product. You don't need to uninstall anything.

Please let us know if that solves the issue

Thanks.

Link to post
Share on other sites

15 minutes ago, Spiedermensch said:

Twice. over the previous install and after an uninstall/running the cleanup tool.

Thanks for the clarification, Before we get staff involved, Do a scan with rootkit detection enabled. It is not enabled by default.

 

Rootkit main.png

@dcollins@vbarytskyy@nikhils

Edited by Porthos
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.