Jump to content
bobber269

Webprotection Failure STILL NOT Fixed

Recommended Posts

Malwarebytes 3.x Webprotection failure to start is STILL broken A/O 29 Jan 18.

My system Win10

Malwarebytes version: 3.3.1.2183
Component package version: 1.0.0
Update package version: 1.0.3814

I have read most of the posts on this forum relating to this CONTINUOUSLY REOCCURRING problem since Saturday, 27 Jan 18. None of these alleged "fixes" have worked.  Do you folks not do regression testing?

I can no longer recommend Malwarebytes to my friends and colleagues. Most of these people lack the computer skills to deal with the CONTINUING errors pushed out by Malwarebytes.

This is a very sad situation. Malwarebytes 2.x was an excellent application. It was stable, and high quality. This 3.x version has been pure junk from it's first release.

Since Malwarebytes does not seem to be able to resolve the problems with this version, I have turned off the start at login option, and will not renew my licenses.

SeeYa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Downloaded and installed mb3-setup-consumer-3.3.1.2183-1.0.262-1.0.3806.exe.

The Component package version is exactly what is reported by Malwarebytes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.