Jump to content

Recommended Posts

Yesterday I was just killing time surfing the web, had a couple of tabs open, Home Telecom email, Crigslist and ebay I think (nothing crazy) Firefox closed and I missed the error message on the first bounce, reopened Firefox it stays open for 20-30 sec.s and closes "exploit rop gadget attack blocked" message. I tried running Firefox in safe mode and i still blocks it. Opened Chrome jumped on good old Google and tried a few things to determine what was wrong; Ran Adwcleaner, Sophos virus tool, JRT and FRST64 to no avail. I have Premium but hadn't set up my account, til now, ran mb-check and here I am. And here you go:

mb-check-results.zip

JRT.txt

screenshot 2018 01 29.png

Link to post
Share on other sites

@OldFF61

Along with changing the settings that Porthos mentioned above, could you look into running a hard drive test on your computer. I am seeing some errors in the logs that suggest possibly bad hard drive.

Error: (01/28/2018 05:41:49 PM) (Source: Disk) (EventID: 7) (User: )
Description: The device, \Device\Harddisk0\DR0, has a bad block.

Error: (01/28/2018 05:41:46 PM) (Source: Disk) (EventID: 7) (User: )
Description: The device, \Device\Harddisk0\DR0, has a bad block.

Error: (01/28/2018 05:41:19 PM) (Source: Disk) (EventID: 7) (User: )
Description: The device, \Device\Harddisk0\DR0, has a bad block.

Error: (01/28/2018 05:41:16 PM) (Source: Disk) (EventID: 7) (User: )
Description: The device, \Device\Harddisk0\DR0, has a bad block.

Some tools to try out:

Hard Drive Diagnostics

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, OldFF61 said:

Un-checking the RET ROP Gadget detection (64bit) seems to have cured it, wonder what changed for this to start triggering.

The settings I posted are the "current" default settings. My "guess" that in the past they were different and they never got changed by an update.

Thanks for the update and your continued support of Malwarebytes. If you have any more issues don’t hesitate to post.:)

 

Anyone else reading this topic and need assistance not all fixes will work for all users. , Please START your OWN NEW Topic. HERE

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.