Jump to content

Recommended Posts

Hello dear friends,

Please I need some help.  I just renewed my license. I did received an email with my IDs and asking me to activate license again. When I try to do it, teh "Activate License" in not working, I mean, when I write both my Id and license code, the button "Activate License" is not activated and therefore I am unable to activate my license again. 

I did uninstalled Malwerbytes, reinstaled it (with most recent download) and still not working. Please anybody can help me?  Thank you.

Antonio

Activar Licencia is not working.png

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, AntonioRodriguez said:

Thanks a lot Porthos. It is working now.  Please regards to the other 3 mosqueters.

:o:rolleyes::D

Your screenshot told me exactly what was wrong(good job on hiding the key) ;) Very common mistake.

Thanks for the update and your continued support of Malwarebytes. If you have any more issues don’t hesitate to post.

 

Anyone else reading this topic and need assistance not all fixes will work for all users. , Please START your OWN NEW Topic. HERE

 

 

Edited by Porthos
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.