Jump to content

Recommended Posts

Been seeing a lot of updates through to our MBAM Endpoint protection tonight.

Significant number of clients had multiple updates and web protection issues as a result.

Updating seems to fix for short whicl then sites randomly being blocked again.

We have disabled web-protection on all policies and everything seems to have stabilised.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue as everyone else. I had 2 PC's so corrupted I had to restore from image backups..and I am a literate user! How can you do this to people??

How do I know when it is fixed and I should try again to reenable it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This flat out does not work...and certainly not in any reliable fashion...one would think - this is a 2 min fix...NOPE...fighting with reboots, service restarts....30 minutes of babysitting per machine.  There needs to be a manual way to force an update from the local machine - me and 9,167,129 other idiots must be pushing the same updates from the cloud - I can only imagine your servers are overloaded.  I'm on endpoint number 14 of 200...I will be at this for days at this rate.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have

7 minutes ago, itmindscape said:

This flat out does not work...and certainly not in any reliable fashion...one would think - this is a 2 min fix...NOPE...fighting with reboots, service restarts....30 minutes of babysitting per machine.  There needs to be a manual way to force an update from the local machine - me and 9,167,129 other idiots must be pushing the same updates from the cloud - I can only imagine your servers are overloaded.  I'm on endpoint number 14 of 200...I will be at this for days at this rate.  

same

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, jayt12 said:

We have

same

And here we sit...posting messages on a public forum hoping that someone ACTUALLY responds with something useful.  This is entirely unacceptable.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

We profusely apologize for this issue.  If you're able to remotely run scripts, this may help to resolve the problem:

  1. Run "Before Reboot.bat" as admin 
    • This step can take a few minutes if the machine is pegged on resources
  2. The endpoint should automatically reboot
  3. When it comes back up run "Post Reboot.bat" as admin

Download link:  https://malwarebytes.box.com/s/xigyl22ba5pz721hfjqajn5n2r9ia7en

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.