Jump to content
ROC60

Web protection off, high CPU usage, cannot contact licence server

Recommended Posts

Malwarebytes Premium acting up.  Web protection is turning off and very high CPU usage for Malwarebytes services.  Tried to reinstall using MB clean tool twice.  Web protection turns on until the next timmb-check-results.zipe the machine is restarted.  Then it remains off.  CPU usage high at all times.  MB check with FRST and mb clean logs att

mb-clean-results.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

***This is an automated reply***

Hi,

Thanks for posting in the Malwarebytes 3 Help forum.

 

If you are having technical issues with our Windows product, please do the following: 

Spoiler

If you haven't done so already, please run these two tools and then attach the logs in your next reply:

NOTE: The tools and the information obtained is safe and not harmful to your privacy or your computer, please allow the programs to run if blocked by your system.

  • Farbar Recovery Scan Tool (FRST)
    1. Download FRST and save it to your desktop
      Note: You need to run the version compatible with your system. You can check here if you're not sure if your computer is 32-bit or 64-bit
    2. Double-click to run FRST and when the tool opens click "Yes" to the disclaimer
    3. Press the "Scan" button
    4. This will produce two files in the same location (directory) as FRST: FRST.txt and Addition.txt
      • Leave the log files in the current location, they will be automatically collected by mb-check once you complete the next set of instructions
  • MB-Check
    1. Download MB-Check and save to your desktop
    2. Double-click to run MB-Check and within a few second the command window will open, press "Enter" to accept the EULA then click "OK" 
    3. This will produce one log file on your desktop: mb-check-results.zip
      • This file will include the FRST logs generated from the previous set of instructions
      • Attach this file to your forum post by clicking on the "Drag files here to attach, or choose files..." or simply drag the file to the attachment area

One of our experts will be able to assist you shortly.

 

If you are having licensing issues, please do the following: 

Spoiler

For any of these issues:

  • Renewals
  • Refunds (including double billing)
  • Cancellations
  • Update Billing Info
  • Multiple Transactions
  • Consumer Purchases
  • Transaction Receipt

Please contact our support team at https://support.malwarebytes.com/community/consumer/pages/contact-us to get help

If you need help looking up your license details, please head here: https://support.malwarebytes.com/docs/DOC-1264 

 

Thanks in advance for your patience.

-The Malwarebytes Forum Team

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue in the last hour or so, and have been unable to get my machine up and running at all with MB running, which is a bit of a worry since I had to remove all other protection software on installing MB (at your instruction).

FRST is running, since I had it on my machine from the last shenanigans.

mb-check-results.zip

 

Edited by sfmedusa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here.  Web protection will not turn on.  Says "starting" and never does.  I performed a virus scan with Kaspersky, then tried a complete removal and reinstall with MB clean ins tal tool which worked for 5 minutes, then sam issue.  Here is my check file.  As a added issue, my relatively new machine is also locking up and shutting down on it's own which started at the same time. 

Any help appreciated.

mb-check-results.zip

mb-check-results.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

We're sorry you had issues with our program today. We've addressed the issue and here's what you need to do to fix it.

*** How to resolve / verify you have the fixed update package ***

  • Update package version 1.0.3803 or higher contains the fix
  • To resolve, simply reboot your machine. In some cases, a second or even third reboot may be needed.
  • To verify you have this update, go to Settings ->  About -> Update package version: 1.0.3803

To learn more about what happened, please go here:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.