Jump to content

Recommended Posts

Hi, my system has been infected with a RAM hogging malware which keeps on starting up even after I forcibly terminated its process in task manager. I managed to pinpoint it as MBAMService.exe which when left alone causes my memory usage to spike up to 90% which then goes on to inflate the size of my page file up to 25GB. I am running out of disk space because of it with about 258MB left. Anyone knows what malware is this MBAMService.exe?

Link to post
Share on other sites
  • Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Also made an account just for this.

Issues started approx. 30 minutes ago (17:30 CET), already received an update.
So I am on version 3.3.1.2183, component 1.0.262 and on update package version 1.0.3799.

However, the issue persists...memory leak (and malwarebytes is unresponsive) as well as web protection is off.

Edited by scheuri
Link to post
Share on other sites

Created a new account to get added to the list.

My pc randomly crashed.  Rebooted and noticed real-time protection disabled.  Trying to get it activated lead me here.  Had to uninstall after watching it go from a couple of 100mb's to 10gb.

Whatever the update was....it completely screwed the program.

Edited by joker1231978
Link to post
Share on other sites

Wow, since I turned it I now see the proof of a slowdown caused by MWB, without it, my system is speedy again.  It's a pig, and now it's a runaway pig.  I've used it for years but stuff like this is really looking like I'm alpha testing something and I'm unhappy.

Link to post
Share on other sites

Same thing happened to me. Uninstalled and reinstalled with the latest installer (mb3-setup-consumer-3.3.1.2183-1.0.262-1.0.3791). It took a few tries to get through to the license server but it finally re-premium-ed it. Working OK so far...

Link to post
Share on other sites

Signed up to say '#Metoo'

 

But really some information on my side: I was fine last night, as of 10 hours ago. Turned my PC on and was fine for a hour or so. Was playing a game and my PC hard crashed. Rebooted and it locked up on booting into login screen. Made it into sign-in, had 'web protection is disabled'. Forced the program to close and run in NON-administrator mode, and web protection ran for about 5 minutes then stopped, closed MBAM.exe by taskmanager and here I am.

Link to post
Share on other sites
Just now, kaylaartist said:

MB staff said a fix would be in 10 minutes...15 minutes ago.   I uninstalled as the safest thing, and am depending on bitdefender to protect my pc.  Come on, Malwarebytes!  You are supposed to be the top rated anti malware!

Your in good hands

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.