Jump to content
Malwarebytes

RAM usage - what is going on?

Recommended Posts

1 minute ago, CortexVacua said:

Nice the fix worked. Maybe next time before releasing updates, oyu guys actually might wanna test  it on some machines.

Agree! I don't know if I want to reinstall. How long until the next screw-up?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, ShadowLabs said:

Of course, when I try to reinstall it now, it says my code is already in use... thanks malwarebytes, garbage product.

Contact their support. They'll probably fix this issue since it's their fault.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, country2 said:

In all fairness to Malwarebytes Since you said you have spent "days" on this sounds like you have other issues....This started late last night from the earliest report I read and most today I have Malwarebytes lifetime on 6 pc's and all started having issues today.

 

MBAM 3 has had issues with the Web Protection for ages, but you used to be able to fix it by simply reinstall on existing one. Just seemed to be more of the same and of course, the reinstall didn't work.
Does anyone have a link to the 38.3 installer?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, ShadowLabs said:

Of course, when I try to reinstall it now, it says my code is already in use... thanks malwarebytes, garbage product.

Just send them a email.I had 3 licenses bought from Amazon that eventually would no longer update and kept saying licenses were invalid/in use or something like that. They said they were no good and that Amazon were not a reseller of their products but would issue me new ones for my 3 lifetime products....which they did not have too....

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, CortexVacua said:

Nice the fix worked. Maybe next time before releasing updates, oyu guys actually might wanna test  it on some machines.

YA THINK? lol.

+infinity

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, CaptainLeonidas said:

I have updated 2 computers so far. They both had the service "MBAMservice" disabled till the current update became available. Force updates via the MWB Gui and then restarted the service "MBAMservice" issue resolved.

Alrighty, well it's evening time here. Might as well wait until tomorrow, it seems that they're fast in responding and everything will be resolved then. Had some pressing tasks so uninstalling for the moment was the easiest at the time for me :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone on the business version?  Specifically the cloud version - Malwarebytes Endpoint Protection?  This issue impacted us as well (200+ endpoints)...Does this "fix" fix that as well?  We don't have the elablorate interface to see what version you're currently running, etc...hard to know if anything is updated and/or applied

Share this post


Link to post
Share on other sites

We're sorry you had issues with our program today. We've addressed the issue and here's what you need to do to fix it.

*** How to resolve / verify you have the fixed update package ***

  • Update package version 1.0.3803 or higher contains the fix
  • To resolve, simply reboot your machine. In some cases, a second or even third reboot may be needed.
  • To verify you have this update, go to Settings ->  About -> Update package version: 1.0.3803

To learn more about what happened, please go here:

If you continued or new issues, please start a new thread and we'll happily look into that for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, itmindscape said:

Is anyone on the business version?  Specifically the cloud version - Malwarebytes Endpoint Protection?  This issue impacted us as well (200+ endpoints)...Does this "fix" fix that as well?  We don't have the elablorate interface to see what version you're currently running, etc...hard to know if anything is updated and/or applied

Yes its fixed across 1.x 2.x and 3.x versions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.