Jump to content

Recommended Posts

I installed Malwarebytes on my android phone, using recommended settings.  No malware found.  I had been using Firefox and Chrome.  Now neither one functions.  I can still make calls.  Appreciate any replies, no comment is too basic....

Share this post


Link to post
Share on other sites

@LindaR You can disable safe browsing scanner.

Run the application, go to Settings, click Protection. You'll see "Safe browsing scanner", you can disable it when you are navigated to system settings from there.

If the problem continues, I recommend uninstalling the app and re-installing again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you.  I did try uninstalling it and that has not returned functionality.  My phone does not have a Protection setting  - did you mean in the Mbytes settings?  I looked at Privacy and pretty much all the settings.  Part of the install was a recommendation that I encrypt the phone and I did so.  Might de-encryption make any difference?

Edited by LindaR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apparently elves came and fixed my phone because the browsers are working again.  Thank you for your help.  I have been a happy user of the Premium version on my laptop since 10/2016.  It's not clear to me whether I should reinstall on my phone.  I'll check around on your website and try to get a clearer picture.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.