Jump to content

another Malware protection cannot turn on


Recommended Posts

Hi,

Thanks for helping out.

On a windows server 2003 (yes old, i know) I installed version 3.3.1.2183. Exploit protection works, I can scan and clean, but "web protection" and "malware protection" cannot be turned on. For now this is the trial version to see if I can get everything working.

I tried the mbclean method with a reinstall, same result.

I am not allowed to put the result files (both before and after the MbClean method) in this message but can sent them to someone privately.

Thanks for helping out,

Alex

Link to post
Share on other sites

1 hour ago, Papermouse said:

For now this is the trial version to see if I can get everything working.

I tried the mbclean method with a reinstall, same result.

We do not support consumer versions of Malwarebytes on Server Operating Systems. We allow it to install but it is officially designed for consumer use. Also, Windows XP and Windows Vista systems do not support Ransomware Protection. Since Windows Server 2008 and Vista were built together, the same applies to it (Server 2008) and Server 2003. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.