Jump to content

Web Protection not starting


Recommended Posts

13 minutes ago, fjsimon58 said:

I have uninstalled Norton Internet Security.....and Web Protection in Malwarebytes still won't stay on. Please advise? Thanks FJ

Let us get a clean install of the current version. 3.3.1

 

We have another tool called MB-Clean which will automate the whole process for you.

The clean removal tool will backup your license information and then re-enter the license to the new install.

 

 Tool can be found at https://downloads.malwarebytes.com/file/mb_clean

 

1. After downloading the tool run the tool.

2. The tool will automatically clean up the older possibly damaged installation and will ask you for a restart.

3. Restart your system and then the MB-Clean tool will prompt you to re-install the latest product.

4. Click on "Yes" to reinstall MB 3.×.

5. Now you will have the latest product installed. If it does not offer the new install after the reboot you can download and install from here. 

https://downloads.malwarebytes.org/file/mb3  

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.