Jump to content
tpittson

MalwareBytes 3.3 Web Protection won't enable

Recommended Posts

2 hours ago, tpittson said:

web protection module won't enable on laptop; have tried rebooting and logging in as different users. Software is up to date

Let us get a clean install of the current version. 3.3.1

 

We have another tool called MB-Clean which will automate the whole process for you.

 Tool can be found at https://downloads.malwarebytes.com/file/mb_clean

 

1. After downloading the tool run the tool.

2. The tool will automatically clean up the older possibly damaged installation and will ask you for a restart.

3. Restart your system and then the MB-Clean tool will prompt you to re-install the latest product .

4. Click on "Yes" to reinstall MB 3.×.

5. Now you will have the latest product installed. If it does not offer the new install after the reboot you can download and install from here. 

https://downloads.malwarebytes.org/file/mb3

 Please let me know if you are still seeing issues after the latest product install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.