Jump to content
TMP95

[ RESOLVED ] My Tray no longer loads up - ??

Recommended Posts

Malwarebytes loads, shows running in my system.  I can scan files by rick clicking them and hitting scan.  But I have no ability to see my tray. See if my service is uptodate. See if I'm being protected, settings, etc. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, TMP95 said:

My Malwarebytes 3 tray no longer loads up. 

First...

Go to the folder C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\
Find the file mbam.exe and right click on it and choose Properties
In the window that pops up click on Compatibility Tab
Remove any changes there that don't match my picture below and click OK

596d154caf048_compatibilitytab.jpg.2f0b44f0f5d992528633bfe1440a47af.jpg

Next

  1. Download MB-Check and save to your desktop
  2. Double-click to run MB-Check and within a few second the command window will open, then click "OK"
  3. This will produce one log file on your desktop: mb-check-results.zip
  4. Attach this file to your forum post by clicking on the "Drag files here to attach, or choose files..." or simply drag the file to the attachment area

Share this post


Link to post
Share on other sites

File attached above - Side note. My Malwarebytes continues to block a site looking for access called N65adserv.com   (not sure what this is, or if part of problem).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your FRST log looks to be ran from recovery mode. Can you please run it from normal mode and also generate the additions.txt file? Then reply with those files

Share this post


Link to post
Share on other sites

I should now delete them in regular mode, correct? They are in the Quarantine section and when I booted up in my regular (non safe) mode.  My Tray was open and these results were on display.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So booting in SAFE MODE (NO networking) Allowed me to lauch malewarebytes and find 3 Trojans.  Everything is up working now.  I used Mbar tool in safe mode and removed 3 more potentinal issues.   Only thing now is that my protection keeps turing on off   scan for rootkits ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great, glad to hear all is working again for you @TMP95

As long as all is working well you should not need to do anything else. If you do have any other signs of an infection or an issue though please let us know.

Cheers

Ron

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You guys do a fantastic job!!  Best support of any company I've ever dealt with.  Thanks for all the hard work!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for the kind compliment. I'll go ahead and close your topic as resolved.

If you do decide you need something else though please let us know.

Take care and have a great and safe New Year

Ron

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.