Jump to content

Recommended Posts

I have done everything on this site. I am an advanced user and I began with 4 ELEX hits. I subsequently in october reset sync and chrome, looked up webdata in my appdata folder and deleted it. That got rid of one. Then I reset chrome and sync options as outlined by these forums did a clean install of the latest chrome (yes if you do the FIX the subsequent scan will bring on about 10 or so ELEX ShrCln. and A ton of othe pups That is because when you run FIX from the FRST it will eliminate your extensions, specifiacly adbloc and ABP if you use it. So I reinstalled those ran scan again got rid of all the miscellanous hits and was left with ONE ELEX. This one , however, will say it successfully removes and Malwarebytes initiates a restart, yet upon looking at the result, it does say it was actually replaced and or moved? So I am left with one stubborn ELEX that MAlwarebytee hotfixes listed in these forums and the work I am doing with a support tech wia email ad his hotfixes. Is MAlwarebytes going to resolve this issue or are we to continue with hacks?

Thnak you.

Link to post
Share on other sites

OK I followed the second set instruction from meeimoos. I used IE while navigating these had sync in chrome turned off the entire time, in fact since restting sync I did not open chrome again until all steps of the second set of instruction completed I scanned again with negative result. Then I scanned once more when I reinitiated chrome sync and came negative hit again. I also did install and use ADW. SO right now I am clean. I did not want this to be mananged on exclusions because if i have a pup I dont want to hide it from my licensed malware removal product no matter how non-invasive which I know it is. I am hoping for a full address of this ELEX thing with regard to chrome sync in the next MWB update. If it comes back, which I beleive it will (maybe) I will post again. Please let me know that the devs are actively seeking resolution. But for now it is gone.

Link to post
Share on other sites

A fix is on its way for this, but I'm not aware of the ETA, sorry. I'm glad that you managed to solve your issue though. And yes, if the issue come back, send me a PM and I'll re-open this thread.

Until then, stay safe :)

 

Link to post
Share on other sites

Glad we could help.

If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this topic with your request.

This applies only to the originator of this thread.Other members who need assistance please start your own topic in a new thread.

Thanks

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.