Jump to content

Recommended Posts

Hello. Today after I installed a program my computer randomly restarted and the program didn't get installed. I ran a full scan and nothing was found.. But I keep getting popups about a site that got blocked (it shows that it got requested from firefox but I closed that tab ages ago!) the thing is that I installed this program from this website so I'm not sure if I've got malware that is trying to log my data..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I already had an newer version of this program when I installed this older version, I uninstalled it from the control panel but it is still in the Start Menu.. I cannot open it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Ron, please read my message carefully. It says that there were no infections found. I only want to know why this happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, sounds good. I'll go ahead then and close your topic now that all is working well. What caused the issue in the first place I'm not sure.

Take care

Ron

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since this issue is resolved the topic will now be closed to prevent others from posting here.

If you need assistance please start your own new topic and someone will be happy to assist you.

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.