Jump to content

Cannot enable Real Time Web Protection. Disables after Starting!


Recommended Posts

The Real Time Web Protection Turned Off notification Pop up window is continually appearing. See image below.  Clicking on the Turn On button has no effect. The notification disappears only to reappear again shortly after.

Attempting to Enable this Web Protection in the Set Up Protection Tab results in a 'Starting'status  which reverts to 'Off' soon after. 

I had this problem a month ago and Malwarebytes Support solved the problem by updating Malwarebytes to the latest version - See attached image below. Now the problem has reappeared with the change that Web Protection automatically Disables itself to the 'Off' state rather than freezing in 'Starting' state.

Full scans with Norton Security 360 and Malwarebytes Premium show nothing. Any help would be much appreciated.

malwarebytesProblem.JPG

MalwarebytesVersion.JPG

Link to post
Share on other sites

Hi Porthos.

Following Malwarebyte's instructions on their website, I downloaded and executed the latest version MB Clean. 

I then reinstalled the latest version of Malwarebytes and updated its database. Malwarebytes Premium is working well now with all protections enabled.

I then ran both Norton Security Suite's and Malwarebyte's Full Antivirus scans.  No viruses found. 

Thanks muchly for your help.  Have a great Christmas and a happy New Year.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.