Jump to content

After Last Windows Update, "Exploit Protection" Will Not Load....


Recommended Posts

8 minutes ago, rws8258 said:

Thanks, in advance.

Let's do 2 things in order.

First.

I would like you to add these files to your Anti-Virus exclusions list as mentioned in this FAQ HERE (my list below includes the exe files as well)
 

  • C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\assistant.exe
  • C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\malwarebytes_assistant.exe
  • C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\mbam.exe
  • C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\MbamPt.exe
  • C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\MBAMService.exe
  • C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\mbamtray.exe
  • C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\MBAMWsc.exe
  • C:\Windows\system32\Drivers\farflt.sys
  • C:\Windows\System32\drivers\mbae64.sys
  • C:\Windows\System32\drivers\mbam.sys
  • C:\Windows\System32\drivers\MBAMChameleon.sys
  • C:\Windows\System32\drivers\MBAMSwissArmy.sys
  • C:\Windows\System32\drivers\mwac.sys

Also please exclude the following folders too: (The complete folder)

  • C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware
  • C:\ProgramData\Malwarebytes\MBAMService

NEXT

Let us get a clean install of the current version. 3.3.1

 

We have another tool called MB-Clean which will automate the whole process for you.

 Tool can be found at https://downloads.malwarebytes.com/file/mb_clean

 

1. After downloading the tool run the tool.

2. The tool will automatically clean up the older possibly damaged installation and will ask you for a restart.

3. Restart your system and then the MB-Clean tool will prompt you to re-install the latest product .

4. Click on "Yes" to reinstall MB 3.×.

5. Now you will have the latest product installed. If it does not offer the new install after the reboot you can download and install from here. 

 

https://downloads.malwarebytes.org/file/mb3

 Please let me know if you are still seeing issues after the latest product install.

Link to post
Share on other sites

Well, running "MB-clean" went very smoothly; it did everything it was supposed to do. And,, it's all good now. I ran a Threat Scan... no problems. (I'm in the process of running a Full Scan (incl. Rootkits) on both drives now. If I find any problems, I'll reply to you in this thread.)

Thank you, Porthos.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.