Jump to content
Sampei_Nihira

MBAE 1.11.1.45 not work correctly on Windows XP

Recommended Posts

Everything seems to work well.

In my anti-exploit test there are significant problems.

The exploit test tool used crashes.

No Exploit block pop-ups.

No Logs.

The counter "Blocked exploits attempts" remains at 0.

Please check.

I reinstalled build 24.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for reporting Sampei_Nihira. We are taking a look at this issue. Will keep you posted.

Can you try rebooting your system and see if that fixes the issue. Please let us know.

Edited by Arthi

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Arthi said:

Thanks for reporting Sampei_Nihira. We are taking a look at this issue. Will keep you posted.

Can you try rebooting your system and see if that fixes the issue. Please let us know.

 

No.

P.S.

My regards to M.Giuliani (Eraser)  if he always works in Malwarebytes.:)

Edited by Sampei_Nihira

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,

We just released 1.11.1.48 which should have a fix for all your issues on XP. Please turn on auto-update under settings to get this latest update.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.